Nieuwjaarswandeling 2007

 

14 januari 2007, nieuwjaarswandeling!

Wat waren de weergoden ons weer gunstig gezind. Na wekenlang somberen, regen en storm kwam dan eindelijk de zon, 't leek wel voorjaar. Wat hebben we genoten, niet alleen van 't prachtige wandelweer maar ook van onze honden. Alle vier kleurslagen waren weer aanwezig en ook een nieuwe familie die alvast kwam kennismaken in afwachting van de Jura pup welke in Zwitserland besteld is. De volgende keer hopen we hem met z'n allen te verwelkomen !!

Ria en Fred Kemperman hadden een mooie wandeling uitgezet die voor de mensen die daar behoefte aan hadden gemakkelijk ingekort kon worden, maar zo, dat toch iedereen aan de onderbreking met de Nieuwjaars borrel (Glühwein) deel kon nemen. Wat voor een jonge Jura het sein was om even de benen te nemen. Hij vertelde me later "Ik ben een Laufhund en geen Weinhund"

Daarna met z'n allen weer naar het ontmoetingscentrum waar een prima lunch voor ons klaar stond en we met ons allen nog even gezellig konden napraten.

Ondertussen ben ik al weer de voorjaarswandeling aan het voorbereiden die op 25 maart in Buurse bij het pannekoekenhuis gehouden wordt maar daar hoort U zo snel mogelijk meer over. 

                                 Tot Ziens, Suze.

Hieronder een foto-indruk met dank aan Jelle de Vries