Nieuwjaarswandeling 2008

Op 13 januari werd de gebruikelijke nieuwjaarswandeling gehouden. Voor ons was deze wandeling een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met mensen en honden die de stichting levend houden.

 

Onze vier en halve maand jonge Gino moest natuurlijk ook geshowd worden aan de club en aan Susanne en Jelle in het bijzonder na de door hen geboden hulp om een laufhundpup te krijgen.
Gino werd flink aangehaald en kreeg veel komplimentjes.
Hij vond alle honden leuk al was hij wel wat geimponeerd door de volwassen blaf van ondermeer Argus en Armand. Gino en ook zijn baasjes zagen wel hoe mooi een Jura kan uitgroeien.
Om te spelen was Luca Gino's grote favoriet!

 

Na de koffie gingen we met zijn allen om de plas heen wandelen.

 

De wandeling was voor Gino qua afstand en tijdsduur goed te doen vooral omdat er een pauze inzat want na zo'n drie kwartier werden we getrakteerd op een bekertje Glühwein met een reuze Pepsil.

 

 

 

 

De lunch verliep prima ondanks zoveel honden bij de tafel en er werd geanimeerd gepraat door de baasjes en heel erg weinig geblaft en een heel klein beetje gebedeld door een enkele hond. De sfeer was gemoedelijk en we hadden ruim de tijd, mede door de keuken die wat problemen had om alles in een redelijk tempo aan te leveren.

 

We vonden het een heel gezellige dag en goed georganiseerd.
Het was leuk om kennis te maken en de vier variëteiten van de Laufhund naast elkaar te zien en natuurlijk samen te wandelen.

Frans Kramer

(Foto's; diverse Laufhundebezitters)