Voorjaarswandeling 2013

 

 

Voorjaarswandeling 10 maart, 2013

Oosterhout

voorjaar 2013

 

 

Aanwezig waren:
Spurky en Bobo (Dingelstad)
Philipa(Brood)
Luca(Vrolings)
Argus(Landsman)
Luna en Flora(Lambalgen)
Aristide(Rebel)
Casper(Janssen)
met hun enthousiaste baasjes en vrouwtjes.
 
Op 20 januari hadden we de nieuwjaarswandeling gepland van dit jaar, maar omdat het te slecht weer was, bleek de opkomst zo klein dat we het op het laatste moment moesten aflasten.
Het werd verplaatst naar 10 maart. Ook die dag stond de zon niethoog aan de hemel, het was weer vreselijk koud, maar deze keer waren er genoeg aanmeldingen om het door te laten gaan.
 

 

 

 

Om 11.00 uur was iedereen aanwezig voor de koffie, en om 12.00 uur kon de wandeling beginnen.
Het was weer een bijzonder mooie wandeling door de bossen, met uiteraard een stop voor een statiefoto, en na 5 kwartier ( voor de baasjes lang genoeg, voor de honden nog lang niet genoeg) waren we terug bij het pannenkoekhuis voor de lunch en de borrel.
Jammer genoeg konden de honden niet los.
 


 

 

 


 

 

Er werd vastgelegd dat de volgende wandeling (zie onze site over een aantal weken) bij Sjaak en Marita Dingelstad in Echt zal zijn op 23 juni a.s.
Bij voorbaat onze dank voor hun gastvrijheid en bijdrage, nu al voor het 3e jaar!
 
Als laatste wil ik Saskia (Brood) en Hans bedanken voor hun komst.Hun laufhund Vilja (uit het nest van Klinge, eig. Suze Wissink) is vorig jaar overleden, en ze wilden eigenlijk niet meer naar de wandelingen komen. Dit vonden wij erg jammer want ze horen al jaren tot onze vaste kern.
Ze hebben nu een bijzonder lieve, enthousiaste hond uit Spanje genomen. Hij heeft weliswaar een beetje te korte oren voor een echte laufhund, maar daarom niet minder welkom!
 
Tot 23 juni op de mooie lokatie in Echt, waar de honden op het terrein los mogen.
We hopen op goed weer.
 
Kijk op onze site!
 
Imelda Janssen

 

 

Foto's Madeleine Vrolings